De droom van Joke

WOW……wat een ervaring. Joke, mijn vrouw, had al jaren een droom. Met alle kleinkinderen en hun aanhang, (lees ouders), een kerstperiode in Euro Disney Parijs door te brengen. Net als zij het ooit als kind mocht ervaren. Ondanks al onze moeite lukte het niet om het benodigde geld bij elkaar te sparen. En mogelijk zou het ook nooit meer lukken. Een ernstige ziekte drukte met de jaren steeds harder op onze schouders. Tot onze verbazing hebben vele vrienden en alle collega’s ons liefdevol verrast door Jokes droom wel te verwezenlijken. Dit gebaar kwam reisbureau ODLA Travels ter ore. Ook zij besloten om, in dit geval belangeloos, aan de verassing mee te werken. In héél korte tijd kreeg een jarenlang gekoesterde luchtkasteel een fundament en werd door ODLA Travels als ware het hun privé project opgepakt.

Eind februari gingen we, vijf volwassenen, drie kinderen, en een rolstoel. Via Brussel, want er was nog geen directe verbinding. Zowel de reis als het verblijf, met ook een aangepaste kamer erbij, was organisatorisch goed dichtgespijkerd. Ons restte slechts achteroverleunen en het grote genieten. Dankjewel lieve allemaal. Dankjewel ODLA Travels, het was super. AANRADER!

Joke, Tom en familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *