Logo Trees for All
Boerin die boom knuffelt
Vrouw plant boom Oeganda
Bentwoud boom
Boomkruinen
Waalse bos luchtfoto
Bomen planten in Nederland (2)

Algemeen

Odla Travels is lid van de VvKR en daarmee hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met Trees for All. Wij willen daarmee een concrete bijdrage leveren aan een duurzame wereld door de uitstoot van CO2 te compenseren en bomen te doneren.

Trees for All plant bomen zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast beschermt ze ook bestaande bossen. Deze organisatie is daarmee al 20 jaar voorvechter van (her)bebossing in de strijd tegen klimaatverandering.

De bomen worden altijd op twee plaatsen geplant: één in Nederland en één in het buitenland. Dat is ook de reden dat je altijd twee bomen tegelijk doneert. Trees for All is een niet-commerciële aanbieder van CO2-compensatie in Nederland. Ze beschikt over een CBF-keurmerk en compenseert via duurzame bosprojecten.


Hoe werkt het?

Als je bij ons een reis boekt, zullen wij vragen of je mee wilt doen met het planten van bomen. Als je besluit om mee te doen, dan doen wij via de site van Trees for All een donatie om bomen te planten.

Je ontvangt hiervan een origineel certificaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *