Studiereis naar de USA april/mei 2023

Wij zijn op studiereis naar de USA geweest, van 21 april 2023 t/m 06 mei 2023. Zo kunnen wij onze dienstverlening nog verder uitbreiden en jullie nog meer helpen bij het maken van mooie reizen!

We zijn allereerst naar New York geweest. Wij hebben daar wat hoogtepunten bekeken. Zo zijn wij langs het vrijheidsbeeld gegaan en zijn we zijn naar het One World Trade Center geweest.
Het uitzicht is fenomenaal en het is echt een aanrader.
Natuurlijk mocht een mooie wandeling door Central Park ook niet ontbreken.

Verder zijn we naar de musical Wicked geweest op Broadway en hebben we een heerlijke wandeling gemaakt over de Brooklyn Bridge. Het was moeilijk om te kiezen; er is ontzettend veel te doen in New York.

Wist je trouwens dat je geen vaccinatie, negatieve PCR-test of mondkapjes meer nodig hebt om de USA in te komen?

Na een paar dagen zijn wij in het vliegtuig gestapt en hebben onze weg vervolgd naar Walt Disney World in Orlando, Florida.
Dit was een binnenlandse vlucht van bijna 3 uur lang, dus dat was allemaal goed te doen.

Wij hebben daar een hoop geleerd en natuurlijk ook heel veel meegemaakt. Zo hebben wij deze keer voor het eerst in een Disney-hotel geslapen in plaats van een prachtige villa te huren.

Uiteraard hebben we vooral veel plezier gehad!

Wil jij ook op studiereis naar de USA? Of gewoon “for fun”?
Wij stellen graag en met veel plezier, vrijblijvend jouw droomreis voor je samen naar de USA! Ook als je ergens anders heen wilt dan New York of Orlando. Wij zijn inmiddels in aardig wat staten geweest en hebben ruime ervaring met reizen naar Amerika.

Klik hier voor meer informatie en om ons contactformulier in te vullen.

Bellen mag natuurlijk ook altijd: +31 6 43 83 64 99.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *