Heb je geen tijd of zin om je reis zelf samen te stellen? 

Dan ben je bij Odla Travels aan het juiste adres! Wij nemen graag alles voor je uit handen. Of je nu op een beperkt budget reist, geen tijd hebt of gewoon een hele ingewikkelde reis wilt plannen. Wij helpen je graag!

Klik hier voor een aantal voorbeeldreizen die wij hebben gemaakt.

Helemaal onderaan deze pagina vind je een formulier om jouw wensen door te geven.


Hoe werkt het?

Stap 1
We bespreken jouw reiswensen en gaan ermee aan de slag. Wij zoeken jouw perfecte citytrip, honeymoon, examenreis, safari of tropentrip bij elkaar en schrijven een reisplan.


Stap 2
Als alles in orde is, dan boeken wij jouw unieke reis! Je krijgt digitaal (of als je dat wilt per post) een handig reisdocument toegestuurd waarin alle reisinformatie, de incheckkaarten en vouchers zijn gebundeld. Zo ben je optimaal voorbereid op jouw vakantie!


Stap 3
Wij werken op een ‘no cure, no pay’ basis. Pas wanneer jij groen licht hebt gegeven om te boeken ontvang je een factuur.
Daarnaast zijn wij aangesloten bij de garantieregeling STO Garant. Dit is een regeling die jouw betaling waarborgt tot één dag na afloop van je reis. Wij krijgen dus pas betaald wanneer jij weer veilig en vol prachtige vakantieverhalen naar huis bent teruggekeerd.


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).


Geef je wensen aan ons door en wij gaan er mee aan de slag.

Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken op +31 6 43 83 64 99.

Probeer zo precies mogelijk te omschrijven hoe jouw ideale reis er uit ziet.
Vanaf 12 jaar.
Van 3 t/m 11 jaar.
Van 0 t/m 2 jaar.
Onze verzekeringen lopen via de Europeesche.