Bezoek Orlando

Bezoek Orlando!

Geniet van de zon, de natuur, de zee of… pretparken! Dat kan voordelig in een van onze luxe vakantievilla’s. Voor dezelfde prijs als een hotel, heb je alle vrijheid en zelfs een privé zwembad!
Klik hier voor meer informatie.

De stad mag zich met recht de ‘hoofdstad van de attractieparken’ noemen. SeaWorld, Universal Studios, Walt Disney World en nog veel meer, zijn tijdens een familievakantie in Orlando gemakkelijk te bereiken. Met een huurauto rijd je zo naar het strand in Daytona Beach voor een strandvakantie, naar de moeraslanden van Lake Griffin of naar andere prachtige natuurgebieden.

Walt Disney World

Het Walt Disney World Resort, in de volksmond bekend als Walt Disney World of Disney World, is de grootste en meest bezochte amusementsbestemming van Florida. Het park werd in 1971 geopend en trekt jaarlijks zo’n 52 miljoen bezoekers.

Walt Disney World Resort bestaat uit vier pretparken, twee waterpretparken en winkel- en entertainmentgebieden. Naast de pretparken zijn er ook nog zo’n 27 Disney-resorts en hotels aanwezig.

Andere pretparken

Er zijn in Orlando en omgeving tal van andere pretparken te vinden, voor ieder wat wils. Er zijn natuurlijk de grote, bekende parken zoals Sea World en Universal Studios. Maar wist je dat er ook nog veel meer kleinere pretparken zijn? Zo is er een Legoland te vinden, Busch Gardens en nog veel meer.

Shop till you drop!

Amerika is het land van de enorme winkelcentra en dat is in Orlando niet anders. Je vindt in de omgeving ook een hoop outlet-winkels van grote merken, waar je mooie deals kunt scoren!

Meer informatie en boeken

Wil je meer informatie of boeken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij nemen altijd zo snel mogelijk contact met je op.
We bedoelen hier de aankomst in Nederland. Je vertrekt 1 dag eerder uit de USA, vanwege het tijdsverschil.
Wij adviseren voor deze reis een huurauto.