Een ware belevenis

Een cruise maken is een ware belevenis. Vanaf het moment dat je aan boord stapt, voel je je de koning te rijk. Heerlijk eten, lekker drinken, plezier aan boord en geweldige excursies! Varen is niet alleen voor ouderen, maar zeker ook voor jonge mensen!

Bekijk hier direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen. Hier ben je zeker van de hoogst gewaardeerde service in de cruise-branche en krijg je evengoed de laagste prijsgarantie.

Disney Cruise

Disney Cruise

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke, magische cruise met de hele familie dan kunnen wij een Disney Cruise van harte aanbevelen!
Er zijn o.a. afvaarten in het Caribisch gebied, Alaska en zelfs in Europa.
Alles is tot in de puntjes verzorgd, uiteraard geheel in Disney stijl en met de kwaliteit die je van Disney gewend bent.
Als je in de Cariben gaat varen, breng je zelfs een bezoek aan het prachtige privé eiland van Disney: Castaway Cay. Daar zijn tal van leuke activiteiten en het eten en drinken (alcohol uitgezonderd) is inbegrepen bij je bezoek!

Wat dacht je er van om met echte stingrays (pijlstaartroggen) te snorkelen, ze te voeren en.. je mag ze zelfs aaien.

Je vaart via onze partner

Captain Cruise is één van onze affiliate partners.

Je boekt betrouwbaar online en betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Bekijk nu het uitgebreide overzicht met alle vaargebieden van onze cruises. Als je op onderstaande foto klikt, kom je direct op hun website. Als je op daar een onvergetelijke reis boekt, ga je een overeenkomst aan met hen.
Alle voorwaarden, betalingen, correspondentie, etc. gaan dan via Captain Cruise.


Meer informatie

Wil je meer informatie over een droomreis op een schip, of toch liever iets heel anders?
Wij stellen ‘m samen met jou samen!
Vul onderstaand formulier in, bel of Whatsapp ons op +31 6 43 83 64 99.

Probeer zo precies mogelijk te omschrijven hoe jouw ideale reis er uit ziet.
Vanaf 12 jaar.
Van 3 t/m 11 jaar.
Van 0 t/m 2 jaar.
Onze verzekeringen lopen via de Europeesche.