Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).


Dit is werkelijk een paradijs om heerlijk van je welverdiende vakantie te genieten!

Dit prachtige appartementencomplex is geschikt voor tweetallen, gezinnen en groepen.

Een goed betaalbare vakantie op één van de mooiste plekjes van Dushi Kòrsou!
Lekker eten, relaxen, genieten en ontmoeten kan zowel op het resort als op de bekende hotspots. De stranden, barretjes, restaurants en Willemstad liggen namelijk op steenworp afstand.

Deze villa heeft drie appartementen op de begane grond, een losstaande studio, een studio aan de voorzijde en een woonhuis op de bovenverdieping. Er is een buitenbar met barbecue, een privézwembad en meerdere ligbedden.

Alle appartementen hebben buiten een eigen zitje.
Binnen de muren en achter het elektronische hek is er voldoende parkeergelegenheid.

De appartementen liggen op slechts 30 minuten rijden van vliegveld Hato. Door de hoge ligging met een heerlijke passaatwind, is het uitzicht geweldig en weids te noemen.
Het strand van Jan Thiel ligt op nog geen 5 minuten rijden.

“Mambo beach” is te bereiken binnen 10 minuten en het centrum van Willemstad in slechts 15 minuten.

Wij adviseren voor deze vakantie een huurauto.

Wil je hier in groepsverband (maximaal 14 personen) vakantie vieren dan is dit de ideale locatie. Je kan gebruik maken van meerdere appartementen. In overleg zijn alle combinaties mogelijk. Wanneer je alle appartementen huurt heb je de gehele begane grond, zwembad en bar tot je beschikking.
Je vliegt met een maatschappij naar keuze naar Curaçao, natuurlijk inclusief bagage. Daar haal je je huurauto op en ga je naar dit prachtige appartementencomplex.

Wij adviseren voor deze vakantie een huurauto.

Ondanks dat het eiland relatief klein is, zijn er bijna geen voet- en fietspaden, de temperatuur is hoog en er zijn veel heuvels.
Het ontbijt is niet inbegrepen, maar een welkomstontbijt (voor de eerste ochtend) kan worden geregeld voor € 8,50 per gast.

Alle appartementen zijn voorzien van een kitchenette met koelkast.

Trips en excursies kun je ter plaatse regelen met de vriendelijke eigenaars. Zo zijn er strak witte stranden, geweldige landhuizen, mooie natuurparken of de rotsachtige noordkust van Curaçao.

Water, elektra (8 uur airco per dag), WiFi, handdoeken, eind-schoonmaak en toeristenbelasting is inbegrepen.
Dus geen onverwachte kosten aan het eind!
Een volledige vakantie van een week, bestaande uit retourvluchten, een huurauto en verblijf in een appartement kost ongeveer €1099 per persoon. Dit is een indicatie. Omdat wij je reis helemaal op maat maken, is het lastig om nu een exacte prijs gegeven. De prijs is helemaal afhankelijk van jouw wensen, zoals welk appartement je kiest, met hoeveel personen je komt en welke huurauto je wilt.


Contact

Wil je meer informatie over deze geweldige reis? Vul dan onderstaand formulier in. Uiteraard mag je ons ook bellen op +31 6 43 83 64 99.

Van 0 t/m 2 jaar.
Wij raden een huurauto aan om het eiland te verkennen.