Boek vóór 6 oktober 2019 – bepaalde aankomsten t/m 26 oktober 2019


Profiteer van deze voordelige aanbieding en kom tot rust midden in de natuur in Disney’s eigen vakantiepark!

Speciale aanbiedingsprijs per blokhut voor maximaal 6 gasten*


Bel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!


Ontdek magische seizoenen en voordelen


Bel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!


Wat krijg je bij je verblijf?


Verblijf in Disney’s Davy Crockett Ranch, inclusief parkeren, bedlinnen en handdoeken.

Tickets voor beide Disney parken voor het geboekte aantal dagen.(1)

FASTPASS(2): sta minder lang in de rij bij de meest populaire attracties!


Extra Magic Time, eerder toegang tot de parken(3).

Wanneer is deze aanbieding geldig?

Geldig voor aankomsten van 4 t/m 25 mei, van 1 t/m 30 juni, 18, 19, 26 t/m 28 juli, 23 t/m 25 en 30 augustus, 8 september t/m 10 oktober en 18 t/m 26 oktober 2019.

Nuttige tip:

Wil je liever 2 nachten en 2 dagen verblijven?
Dat kan ook met het nieuwe 2 nachten / 2 dagen voordeelarrangement. Dit arrangement geeft je meer flexibiliteit met 2 nachten in een Disney Hotel of Resort en 2 volledige dagen in de parken, zodat je het meeste uit je verblijf kan halen!

Klik hier voor meer informatie.


Informatie en voorwaarden

Disney's Davy Crockett Ranch aanbieding
– Geldig voor een verblijf in Disney’s Davy Crockett Ranch.
– Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 4 t/m 25 mei, 1 t/m 30 juni, 18, 19, 26 t/m 28 juli, 23 t/m 25 en 30 augustus, 8 september t/m 10 oktober en 18 t/m 26 oktober 2019, indien geboekt voor 6 oktober 2019.
– Exclusief €29 reserveringskosten per boeking, onder voorbehoud van wijzigingen.
– Exclusief toeristenbelasting, deze dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
– Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn.
– Deze aanbieding is geldig op een 3 nachten/4 dagen en een 4 nachten/5 dagen.
– De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren en geldig in Trapper en Pioneer blokhutten, niet in andere type blokhutten.
– Voor deze aanbieding is een beperkt aantal blokhutten beschikbaar per aankomstdatum.
– De prijs per persoon is afhankelijk van de bezetting van de blokhut.
– De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse overnachtingen, en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen.
– Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is, kies dan een andere aankomstdatum. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek).
– De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren.
– Geen maaltijden inbegrepen. Deze kun je bijboeken.
– Je verblijf is inclusief accommodatie en onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf.
– Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.
– Aanbieding is niet van toepassing op extra’s en verzekering. Deze kunnen wel worden bijgeboekt voor de normale prijzen. Alle aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en de Disneyland Paris verkoopvoorwaarden.

(1) De toegangstickets die zijn inbegrepen bij het arrangement, geven toegang tot alle beschikbare en geopende attracties zonder extra toeslag. Met uitzondering van de Shooting Gallery en de Video Games Arcade in het Disneyland Park. Shows, parades en evenementen kunnen zonder aankondiging vooraf worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd, met name bij slechte weersomstandigheden.

(2) FASTPASS: check bij aankomst de “Plattegrond van de Parken” om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.

(3) Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties.