Boek voor 1 oktober 2019, voor aankomsten van 7 november 2019
t/m 1 april 2020.

Boek je verblijf vroeg en ontvang:

Tot 25% korting op je Disney verblijf en tickets* + per persoon per nacht gratis ontbijtbuffet in je hotel en ontbijtpakket bij Disney’s Davy Crockett Ranch en gratis lunch of diner in je Disney Hotel, Disney’s Davy Crockett Ranch of in de parken**

Bij verblijf in Villages Nature Paris:
Gratis ontbijtmenu in één van de Disney Parken en gratis diner, op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken*

*Deze aanbieding is niet geldig voor Disney’s Hotel New York.

Bel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!


Je verblijf is inclusief:

Overnachting(en) in een Disney Hotel of Disney Nature Resort

Ontbijt**

Lunch of diner per persoon, per nacht in de Disney parken of je Disney Hotel**


Tickets voor beide Disney Parken voor het geboekte aantal dagen (1)

Ontmoetingen met de Disney Figuren in je Disney Hotel (1)


FASTPASS (2): Sta minder lang in de rij bij de meest populaire attracties!

Extra Magic Time, eerder toegang tot de Disney parken (3)

Ontdek magische seizoenen

Van 9 november 2019 t/m 6 januari 2020.

Disney’s betoverende Kerst


Van 11 januari t/m 3 mei 2020.

Frozen Celebration


Van 11 januari t/m 15 maart 2020.

Legends of the Force – A celebration of Star WarsBel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!


Je maaltijden zijn met deze aanbieding inbegrepen bij je verblijf!
Je ontvangt twee vouchers per persoon (vanaf 3 jaar), per nacht gedurende je verblijf: één voor ontbijt en één voor lunch of diner. Bij een verblijf in Villages Nature Paris ontvang je deze maaltijdvouchers per persoon (vanaf 3 jaar) per dag, op twee dagen naar keuze gedurende je verblijf.

In welke restaurants zijn de ontbijtvouchers geldig?
Ontbijtvouchers zijn geldig voor een buffet in je Disney Hotel. Bij verblijf in Disney’s Davy Crockett Ranch ontvang je een ontbijtpakket. Bij een verblijf in Villages Nature Paris ontvang je een ontbijtmenu in één van de counterservice restaurants in de Disney Parken (op twee dagen naar keuze gedurende je verblijf).

In welke restaurants zijn de lunch- of dinervouchers geldig?
Je ontvangt één Halfpension maaltijdvoucher voor lunch of diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht gratis. Deze maaltijdvoucher, inclusief 1 frisdrank, is geldig voor een 3-gangen maaltijd of all-you-can-eat buffet. Bij een verblijf in Villages Nature Paris ontvang je deze Halfpension maaltijdvoucher per persoon (vanaf 3 jaar) per dag, op twee dagen naar keuze gedurende je verblijf.


Het type maaltijdvoucher dat je ontvangt verschilt per hotel: Disney’s Hotel Santa Fe, Disney’s Hotel Cheyenne en Disney’s Davy Crockett Ranch:
Standaard maaltijdvoucher. 
Restaurants waar je de Standaard maaltijdvoucher kan inleveren

Je kunt de Standaard maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan genoemd in de link hierboven, voor een waarde van €29 per volwassene per nacht en €17 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht.

Disney’s Sequoia Lodge, Disney’s Newport Bay Club en Villages Nature Paris:
Plus maaltijdvoucher. 
Restaurants waar je de Plus maaltijdvoucher kan inleveren

Je kunt de Plus maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan genoemd in de link hierboven, voor een waarde van €37 per volwassene per nacht en €18 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht.

Disneyland Hotel:
Premium maaltijdvoucher.
Restaurants waar je de Premium maaltijdvoucher kan inleveren

Je kunt de Premium maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan genoemd in de link hierboven, voor een waarde van €60 per volwassene per nacht en €35 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht.

Genoemde maaltijdvoucher prijzen hierboven zijn geldig t/m 1 april 2020. De prijzen voor de aankomsten erna zijn op dit moment nog niet bekend.


In welke restaurants kan ik mijn lunch/dinervouchers gebruiken als betalingsmiddel?

Lunch- of dinervouchers kunnen worden gebruikt als betalingsmiddel tegen hun geldwaarde voor een brunch (ook in de restaurants genoemd hierboven) of voor een lunch of diner in één van de andere restaurants in het resort (m.u.v. Earl Of Sandwich – Planet Hollywood – Rain Forest Café – King Ludwig – Starbucks – McDonald’s – Five Guys – Vapiano) voor een all-you-can eat buffet of een vastgesteld menu (voor-, hoofd- en nagerecht) of een à la carte maaltijd (voor-, hoofd- en nagerecht) + 1 frisdrank. Niet geldig in Villages Nature Paris. Maaltijdvouchers kunnen niet gecombineerd worden met een andere voucher in de buffetrestaurants en restaurants met tafelbediening. Wanneer het totaalbedrag hoger is dan de voucherwaarde, moet je het verschil bijbetalen. Als het totaalbedrag lager is dan de waarde van de voucher, ontvang je geen geld terug. Maximaal één maaltijdvoucher per persoon per maaltijd. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige restaurants kunnen gesloten zijn gedurende bepaalde periodes.


Nuttige tips:

Reserveer voor je lunch of diner, dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst via +33 1 60 30 40 50 (Engels of Frans gesproken, internationaal tarief) of bij aankomst in je Disney Hotel. Voor het ontbijt hoef je niet te reserveren.

Ga jij liever voor 7 november 2019 of na 1 april 2020 bij Disneyland Paris langs?
Bekijk dan onze overige aanbiedingen


Bel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!

Voorwaarden
* “Tot 25% korting.”

 • Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 7 november 2019 t/m 1 april 2020, indien geboekt voor 1 oktober 2019.
 • Minimaal één betalende volwassene per kamer. Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel of Disney Nature Resort per aankomstdatum. Minimale verblijfsduur kan van toepassing zijn. I.v.m. de renovatie van Disney’s Hotel New York is deze aanbieding niet geldig voor dit hotel.
 • Voor Villages Nature Paris kunnen voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur van toepassing zijn. Maximum verblijf van 7 nachten. Verblijven t/m 4 nachten kunnen online en telefonisch geboekt worden. Verblijven van 5 t/m 7 nachten kunnen alleen telefonisch geboekt worden.
 • De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel of Disney Nature Resort. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
 • De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle type kamers, appartementen en blokhutten, behalve familiekamers in Disney’s Hotel Santa Fe, Castle Club kamers in het Disneyland Hotel, alle suites in de Disney Hotels. De aanbieding is geldig voor de volgende appartementen in Villages Nature Paris: Country Premium 4-6 personen, Country Premium 2-4 personen en Cocoon VIP 4-6 personen.
 • Je verblijf is inclusief accommodatie, voucher voor een ontbijtbuffet per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht in je Disney Hotel of ontbijtpakket bij verblijf op Disney’s Davy Crockett Ranch, maaltijdvouchers voor gratis lunch of diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht te gebruiken in verschillende restaurants in de Disney Parken, de Disney Hotels en/of Disney Village en onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf. Indien je verblijft in Villages Nature Paris is dit inclusief accommodatie, onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor twee dagen naar keuze gedurende je verblijf, gedurende deze twee dagen: per persoon (vanaf 3 jaar) per dag een voucher voor een gratis ontbijtmenu in één van de Disney Parken, per persoon per dag maaltijdvouchers voor gratis lunch of diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht te gebruiken in verschillende restaurants in de Disney Parken, de Disney Hotels en/of Disney Village. Bij verblijf in een kamer in de Compass Club of de Golden Forest Club, kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club.
 • Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
 • Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.

** “Per persoon per nacht gratis ontbijtbuffet in je hotel en ontbijtpakket bij Disney’s Davy Crockett Ranch en gratis lunch of diner in je Disney Hotel, Disney’s Davy Crockett Ranch of in de parken. Bij verblijf in Villages Nature Paris: Gratis ontbijtmenu in één van de Disney parken en gratis diner, op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken”

 • Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 7 november 2019 t/m 1 april 2020, indien geboekt voor 1 oktober 2019.
 • GRATIS HALFPENSION tijdens de hele duur van je verblijf (gebaseerd op het aantal nachten) als je overnacht in een Disney Hotel of in Disney’s Davy Crockett Ranch: ontbijtbuffet in je Disney Hotel (in Disney’s Davy Crockett Ranch een afhaalontbijt) + 1 maaltijdvoucher per persoon per nacht, geldig voor een lunch OF diner in een groot aantal restaurants in de Disney Parken en Disney Hotels en in Disney Village. Afhankelijk van het geboekte hotel, omvat je arrangement de optie STANDAARD, PLUS of PREMIUM Halfpension optie.
 • 2 GRATIS MAALTIJDEN op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken als je verblijft in Villages Nature Paris: ontbijt in een van de counterservice restaurants in de Disney Parken + 1 maaltijdvoucher per persoon per dag op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken, geldig voor een lunch OF diner in een groot aantal restaurants in de Disney Parken en Disney Hotels en in Disney Village. Je arrangement omvat de PLUS optie.
 • Kinderen t/m 2 jaar kunnen gebruik maken van een gratis babypotje. Uiteraard is het mogelijk om, tegen betaling, extra maaltijden te bestellen voor kinderen t/m 2 jaar oud.
 • Je kunt je ontbijt upgraden naar een ontbijt met Disney Figuren. Dit kun je ter plaatse doen of van tevoren door het bij te boeken in je online boeking of door te bellen naar 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek).
 • Maaltijdvouchers zijn niet geldig in Villages Nature Paris.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze maaltijdvouchers bekijk dan de maaltijdopties pagina.

(1) Met uitzondering van Disney’s Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris
(2) FASTPASS: check bij aankomst de “Plattegrond van de Parken” om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.
(3) Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets.