Hoe dapper ben jij?

Durf jij het vreseleuke Halloween seizoen aan in Disneyland Paris van 28 september t/m 3 november 2019?


Bel onze experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!


Ontmoet de Disney Schurken en neem een duik in twee vernieuwde adembenemende attracties.


Blijf jij je zenuwen de baas in de adembenemende nieuwe dimensie van The Twilight Zone Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park? Bereid je voor op nieuwe verrassingen, want deze legendarische attractie is vernieuwd met een nog spannendere dimensie. 

Het hele jaar door in het Walt Disney Studios Park


Durf jij een blik te werpen achter de duistere deuren van de vernieuwde Phantom Manor in het Disneyland Park? Nieuwe vrolijke verschrikkingen zijn naar binnen geslopen in deze beroemde attractie om stervelingen zoals jij nieuwe verrassende stuipen op het lijf te jagen. Boe! 

Het hele jaar door in het Disneyland Park


Show met Ursula en de Disney Schurken

Bereid je voor op verrassingen, want voor de eerste keer sluit de boze zeeheks Ursula zich aan bij een beruchte bende Disney Schurken en samen stelen ze de show. Ze halen alles uit de kast in hun schrikbarende show vol adembenemende schurkenstreken op Royal Castle Stage. Voel hoe de rillingen over je rug lopen terwijl je het uitschreeuwt van plezier.


Kijk je ogen uit bij Mickey’s Halloween Celebration

Voel de magie van Mickey die op zijn fantastische Phantom Manor paradewagen de wonderbaarlijke Halloween Cavalcade aanvoert. Iedereen rilt van plezier wanneer deze gezellige herfstparade met de Disney Figuren door de straten van het Disneyland Park trekt. Je bent vast helemaal in de ban!


Duik in een andere dimensie van de Disney magie

Geniet van de gezellige herfstsfeer in Main Street, U.S.A. en Frontierland in het Disneyland Park. Grijnzende pompoenen, flikkerende lampjes en griezelige geluiden wekken een betoverende sfeer waar je tot laat in de avond vreselijk heerlijk van kunt genieten.


De spectaculaire avondshow Disney Illuminations

Laat je betoveren bij het Kasteel van Doornroosje wanneer Mickey je door een duizelingwekkende lichtshow met klassieke en nieuwe Disney verhalen leidt.. 

Show begint op de tijd waarop het Disneyland Park sluit. Gehele jaar te zien.


Disney Halloween Parties

Op 26 en 31 oktober 2019 zetten de Disney Schurken het Disneyland Park op stelten van 20.00 tot 2.00 uur. Huiveringwekkend leuk! 

Meer details vind je hier.


Bel onze experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!