De Disney Halloween Parties zetten Disneyland Paris op stelten op 26 en 31 oktober 2019!

Vier Halloween van 20.00 tot 2.00 uur in het speciaal voor dit evenement geopend Disneyland Park en feest mee met de Disney Schurken … als je durft! 
Profiteer van huiveringwekkende attracties, adembenemende shows, verschrikkeleuke ontmoetingen en nog veel meer!

Profiteer nu van onze last minute aanbieding voor je verblijf tijdens Halloween in Disneyland Paris!


Bel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!


In DisneylandParis krijgt Halloween een heel andere dimensie!

De Disney Schurken zijn op deze avonden aan de macht in het Disneyland Park! Beleef met je gezin of vrienden huiveringwekkend leuke Halloween-sferen en geniet van mysterieuze shows en griezelig fijne verrassingen. Dit worden de verschrikkeleukste avonden van het jaar die je beslist moet meemaken! 


Boe! Hahaha! Geniet van speciaal voor dit evenement geopende attracties tot 2 uur!

Op deze spannende avonden kun je tot 2 uur ‘s ochtends genieten van het Disneyland Park en blijven een aantal adembenemende attracties open, zoals Phantom Manor, Big Thunder Mountain, “it’s a small world”, Peter Pan’s Flight en Star Tours: The Adventures Continue!


Hou je zenuwen in bedwang bij verschrikkeleuke ontmoetingen!

Dit jaar dwalen Maleficent, Jafar en andere Disney Schurken door het park, maar ook Mickey en Katrien doen meer dan ooit hun best om je te laten huiveren van plezier! Pas maar op, ze kunnen zo uit de schaduw tevoorschijn springen of ergens ronddwalen op zoek naar overmoedige bezoekers … Durf jij ze te ontmoeten?


Op het programma: huiveringwekkend veel verrassingen!

Beleef de meest ongelooflijke Halloween-sfeer! Dans mee op het swingende ritme van de legendarische Voodoo Party van Doctor Facilier; verbaas je bij de fantastische parade The Disney Villains Halloween Celebration en geniet van de vele exclusieve verrassingen in elk land … Deze twee Disney Halloween Parties worden meer dan ooit afgrijselijk leuk!


Korting voor deze avonden in combinatie met je verblijf.

Profiteer van 15% korting door je ticket voor een Disney Halloween Party te boeken in combinatie met een verblijf in een Disney Hotel!
Klik hier voor meer informatie over de speciale actie tijdens het Halloweenseizoen.


Boek nu je Disney Halloween Party.

Bel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!

De tickets voor de Disney Halloween Parties zijn beschikbaar bij het boeken van je verblijf. Om te boeken:

  • Kies de datums voor je verblijf, inclusief 26 en/of 31 oktober 2019.
  • Voeg de Halloween-avond(en) van je keuze toe aan je verblijf bij de extra opties (deze optie is niet gratis).

    Tickets voor de Disney Halloween Parties zijn ook los verkrijgbaar, zonder een verblijf te boeken.

Bel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!


Profiteer van deze gelegenheid om verkleed Disneyland Paris te bezoeken!

Alleen tijdens deze uitzonderlijke avonden is het toegestaan om een Halloween-outfit te dragen. Wij behouden ons echter het recht voor om, naar eigen inzicht en op elk moment, het dragen van bepaalde kostuums te verbieden, zoals kostuums die het hoofd of gezicht volledig bedekken en/of kostuums/accessoires/schmink die aanstootgevend kunnen zijn voor jonge kinderen of een gezinspubliek. Hetzelfde geldt voor het dragen van accessoires die de veiligheid in onze attracties kunnen belemmeren of die riskant kunnen zijn voor andere gasten (zoals lange capes, stokken, namaakwapens enz.). Wij herinneren eraan dat het reglement van de Disney Parken verbiedt om de volgende voorwerpen mee te nemen in onze Disney Parken:

  • Voorwerpen of speelgoed die gelijkenis vertonen met een vuurwapen (revolver, laser, waterpistool enz.).
  • Maskers gedragen door gasten van 12 jaar of ouder (behalve op medische gronden).
  • Kleding die over de grond sleept.

Om veiligheidsredenen behouden wij ons ook het recht voor om kleding, jassen en persoonlijke bezittingen visueel of met scanapparatuur te inspecteren bij de ingang en in de Disney Parken. Dit geldt met name voor kleding die het lichaam volledig bedekt of bestaat uit meerdere lagen. Gasten die zich willen verkleden als Disney Figuur, mogen in geen geval poseren voor foto’s of handtekeningen uitdelen.