Beleef een magisch en vrolijk avontuur!

Kom van 11 januari t/m 3 mei 2020 naar Disneyland Paris en beleef een hartverwarmend avontuur met Anna, Elsa en hun vriendjes, tijdens Frozen Celebration.


Bel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!


Ontdek de magie van de natuur met gloednieuwe avonturen, geïnspireerd op de Frozen legende.

Nieuw! Kijk je ogen uit bij Frozen 2: An Enchanted Journey*
Ervaar hoe het voelt jezelf te ontdekken tijdens deze spectaculaire nieuwe show in het Disneyland Park, met Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven. Laat je meevoeren door de feestelijke nieuwe paradewagen en de dansers, die de magie van de natuur en het betoverende Frozen 2 avontuur voor je ogen tot leven brengen.

*Beschikbaar in het Disneyland Park.

NIEUW! Zing en dans mee met je Frozen vriendjes in Frozen: A Musical Invitation*
Kom naar Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park voor een onvergetelijk avontuur. Voor de allereerste keer ooit in Disneyland Paris zing je samen met Sven en Kristoff Dieren zijn beter dan mensen! Krijg jij Anna’s danspassen op tijd onder de knie, als verrassing voor Elsa in haar ijspaleis? Laat het los, laat het gaan!

*Beschikbaar vanaf 17 november 2019, het hele jaar door te zien in het Walt Disney Studios Park.

NIEUW! Even opwarmen met een warme knuffel van Olaf*
Geef Olaf, de allerliefste sneeuwpop van Arendelle, een grote warme knuffel – voor de allereerste keer ooit in Disneyland Paris. Hij wil je maar wat graag ontmoeten!

*Beschikbaar vanaf 17 november 2019, het hele jaar te ontmoeten in het Walt Disney Studios Park. Als je Olaf wilt ontmoeten, moet je je eerst even registreren via de LineBerty-app.

NIEUW! Proef de heerlijke hapjes van Arendelle
Trakteer jezelf op exclusieve, verrukkelijke zoete en hartige hapjes, geïnspireerd op de wereld van Frozen.

NIEUW! Neem exclusieve Frozen souvenirs mee naar huis
Maak je magische bezoek tijdens Frozen Celebration in Disneyland® Paris onvergetelijk met exclusieve Frozen souvenirs.

Laat je betoveren door Frozen tijdens de sprankelende Disney Illuminations*
Kijk je ogen uit bij schitterend vuurwerk, ongelooflijke lichtprojecties en verbluffende speciale effecten. Dit is een duizelingwekkende show met legendarische Disney verhalen, bij het Kasteel van Doornroosje – inclusief een magische Frozen scène.

*Het hele jaar door beschikbaar in het Disneyland Park.

Voel het ritme tijdens Disney Stars on Parade met Frozen paradewagen*
Het ene na het andere hoogtepunt bij Disney Stars on Parade in het Disneyland Park. Geniet van Mickey en zijn vriendjes, die voorbij rijden op vrolijke paradewagens en de mooiste Disney verhalen vertellen … en mis de schitterende Frozen paradewagen niet!

*Het hele jaar door beschikbaar in het Disneyland Park.

Mickey and the Magician*
Zie ongelofelijke illusies voor je ogen tot leven komen met betoverende special effects. Ontdek hoe Geest, Rafiki, Elsa, Lumière en de Toverfee uit Assepoester Mickey leren dat echte magie geen grenzen kent wanneer je vertrouwen, verbeeldingskracht en een hart vol liefde hebt. Geniet van muziek en dans uit Aladdin, The Lion King en Frozen en beleef de meest magische Disney droom ooit!

*Te zien in het Walt Disney Studios Park van 1 februari t/m 6 september 2020

Bel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!