Als extra bij een verblijf bij te boeken, voor aankomsten van 30 juni t/m 20 september 2019

Word een VIP van de Pride Rock en beleef The Lion King & Jungle Festival als een koning met deze nieuwe Signature Experience.

Voor elke dag is er maar een beperkt aantal van beschikbaar, dus boek ze meteen voordat ze niet meer beschikbaar zijn!Boek voor 18 september 2019, op basis van beschikbaarheid.


Bel onze Disney Experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier.


Voor €99 per persoon krijg je al deze vorstelijke extra’s:

De beste plaatsen voor de show
The Lion King: Rhythms of the Pride Lands


Een drumsessie


Een privé ontmoeting met Minnie in haar Jungle Jive outfit


Een lunch in gezelschap van Rafiki en Mickey in Restaurant Hakuna Matata


Een collector’s beker van The Lion King als souvenir, inclusief uniek drankje


Een cadeaubon van €15 per persoon, inwisselbaar in de winkels en restaurants van de Disney Parken


Bovendien ontvang je een verrassend bericht van Simba!

Je kunt The Lion King Signature Experience boeken op onze website of telefonisch via onze Disney experts tot twee dagen voor je bezoek als extra bij een arrangement. De houders van een Infinity of Magic Plus jaarpas ontvangen een een speciale korting. Bel ons voor meer informatie.


Bel onze Disney Experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier.


Voorwaarden

The Lion King Signature Experience is beperkt beschikbaar, uitsluitend in aanvulling op een arrangement met een aankomst in de periode van 30 juni t/m 20 september 2019. Het beschikbare aantal is afhankelijk van de capaciteit van The Lion King: Rhythms of the Pride Lands per aankomstdatum.

De gereserveerde zitplaats voor de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands wordt verstrekt na overhandiging van de desbetreffende voucher. Bij je boeking word je gevraagd om je datum en show te kiezen. De exacte aanvangstijden zijn op dit moment nog niet bekend en worden je later meegedeeld.