Bel onze experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!

Brul van plezier tijdens het nieuwe swingende seizoen The Lion King & Jungle Festival en ontmoet de figuren uit de wildernis.

Beleef de beat van de Pride Lands en het ritme van de jungle, alleen in Disneyland Paris van 30 juni t/m 22 september 2019. 
Twee beroemde Disney verhalen komen opnieuw tot leven in nieuwe shows en interactieve ervaringen in het Disneyland Park.


NIEUW! Swing mee met de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Kom naar Disneyland Paris* en beleef met beroemde scenes uit The Lion King zoals je ze nooit eerder hebt gezien. Droom weg op de meeslepende ritmes van de djembés en drums bij de gloednieuwe show, alleen te zien in Disneyland Paris. Swing, spring en brul van plezier wanneer de zangers, dansers en acrobaten in de kostuums van Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar de beroemde liedjes van de Pride Rock voor je ogen tot leven brengen. 

*De locatie van deze show in Disneyland Paris is op dit moment nog niet bekend. Bezoek regelmatig onze website voor meer informatie.


NIEUW! Swing mee tijdens de muzikale parade The Jungle Book Jive

Bereid je voor op een kleurrijke ontdekkingsreis door de Indiase jungle met deze muzikale parade. Ken je The Jungle Book al op je duimpje? Laat je dan verrassen door de toevoeging van vier nog nooit eerder vertoonde werelden die het klassieke Disney verhaal een geheel nieuwe swing geven. Haak in met Baloe, Koning Lowietje en hun maatjes voor een vrolijke jungledans en help Mickey en zijn vrienden bij hun mysterieuze ontdekkingstocht door een fantastisch dierenrijk.

NIEUW! Dans mee op het ritme van een Djembe Joy Village*

Laat je meevoeren door de vrolijke meeslepende drumbeats en interactieve muzikale animaties in een dorpje in Afrikaanse stijl. Dit is ook je kans om te leren drummen op een traditionele Afrikaanse djembé bij de Djembé Academy. Haak jij in voor een uitbundige jungledans met Koning Lowietje? 

*Deze show vindt enkel ’s morgens plaats.

NIEUW! Dans mee op het meeslepende ritme van Timon’s “MataDance“

Huppel naar Adventureland en zet je beste beentje voor met Timon, Pumbaa en de andere dansers om Timon’s “MataDance” te leren. De festivalsfeer vult het park terwijl je de danspassen onder de knie krijgt en Pumbaa zijn beste grappen vertelt. Kun jij je lach inhouden en je vrienden verbazen met je fantastische moves?

Beleef onvergetelijke ontmoetingen met de beroemde Disney Figuren

Houd je ogen wijd open en kijk uit naar de figuren uit The Lion King en The Jungle Book in het Disneyland Park. Dit is je kans om je favoriete Disney figuren te ontmoeten. Je kunt de hand schudden van de wijze Rafiki en een dansje maken met Koning Lowietje, de beste swinger van de wildernis. Ze willen je maar wat graag ontmoeten!

De spectaculaire en sprankelende avondshow Disney Illuminations

Laat je betoveren bij het Kasteel van Doornroosje wanneer Mickey je door de duizelingwekkende Disney Illuminations avondshow leidt. Klassieke Disney sprookjes en nieuwe verhalen zoals Star Wars, Frozen en Pirates of the Caribbean komen tot leven met schitterend vuurwerk, ongelooflijke lichtprojecties en verbluffende speciale effecten. Het hele jaar door in het Disneyland Park.

Bel onze experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!