Bel onze experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!

Doe je holster om en galoppeer naar het hart van het Oude Westen voor de grootste Disney Dinershow in Europa.

Buffalo Bill’s Wild West Show… met Mickey en zijn Vrienden: De wildste show in het westen
Zadel je paard en zie hoe het Wilde Westen werd overwonnen in deze spectaculaire, pistoolzwaaiende live-arena show. Onder aanvoering van de legendarische Buffalo Bill komen beroemde gezichten als Chief Sitting Bull, Annie Oakley en de Rough Riders langs in een wervelende show over het Wilde Westen met prachtige pistoolgevechten en sensationele stunts. Daarnaast zijn er gastoptredens van Mickey en zijn Vrienden om samen met jou het spektakel aan te moedigen.
Plattegrond van de arena.
Geniet van het beste uitzicht in het Wilde Westen met een zitplaats in de eerste categorie!
Een zware Texaanse maaltijd
Door al deze actie krijg je zeker een ‘rammelende’ maag. Dus hebben wij deze belevenis aangevuld met enkele heerlijke gerechten uit het Wilde Westen, zoals maïsbrood, chili con carne, Texaans kookpotje, traditionele aardappelpartjes en warme appeltaart met vanille-ijs met daarbij water, bier, Coca-Cola en thee of koffie. Hoe klinkt dat, Chief? 
Buffalo Bill’s Wild West Show: Reserveringen
Buffalo Bill’s Wild West Show… with Mickey and Friends! is enorm populair dus het is aan te raden om te reserveren. Dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst. Bel onze Dining Reservation Service op + 33 1 60 45 71 00 (Internationale beltarieven van toepassing zijn. Kosten kunnen variëren afhankelijk van het netwerk). Je kunt ook via de receptie van je hotel reserveren.
Certificaat van uitmuntendheid 2018
Onze bezoekers geven een van de beste dinershows Buffalo Bill’s Wild West Show… met Mickey en zijn Vrienden! uitstekende beoordelingen. Daarom heeft TripAdvisor in 2018 het Certificaat van uitmuntendheid verleend.

Bel onze experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!