De magie van kerst op de plek waar magie tot leven komt… Ontmoet je favoriete Disney Figuren in de betoverende, winterse straten van Disneyland Paris. Een gigantische kerstboom met sprankelende lichtjes brengt iedereen in de kerstsfeer – van 9 november 2019 t/m 6 januari 2020.

Bel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!


Disneyland Paris zorgt voor een betoverende kerst
Ontmoet je favoriete Disney Figuren in de betoverende, winterse straten van Disneyland Paris. Een gigantische kerstboom met sprankelende lichtjes brengt iedereen in de kerstsfeer.

Disney's Christmas Parade
Swing en zwaai als Disney’s Christmas Parade voorbij komt. Beleef de magische kerstsfeer tijdens deze feestelijke parade. Kijk je ogen uit als Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Woody en Buzz Lightyear door Main Street, U.S.A. voorbij trekken op hun adembenemende paradewagens met schitterende kerstversiering. Spring van plezier als de dansende zuurstokken, koekemannetjes en ander heerlijk kerstsnoep deze wonderlijke wintersfeer tot leven laten komen.

Show: <em>Mickey’s Magical Christmas Lights</em>
Hoor je de belletjes van de arrenslee al rinkelen? Mickey, Minnie en hun vriendjes gaan samen met de kerstman voorop in de vrolijke sing-along en steken samen de lichtjes in de reusachtige kerstboom op Town Square aan! Te zien vanaf 15 november 2019.

Swing en tapdans mee met <em>Mickey’s Christmas Big Band</em>
In het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park geniet je tijdens de feestdagen samen met vrienden en familie van een knallende Broadway tapdansshow. Kom helemaal in de kerstsfeer, tapdans mee met bekende kerstklassiekers en bewonder Mickey die zijn kunsten laat zien op het drumstel. Show te zien t/m 5 januari 2020.

Show: #SURPRISEMICKEY
Kun jij een geheim bewaren? Minnie, Donald, Pluto en Goofy hebben een magische verrassing in petto voor Mickey. En jij bent ook uitgenodigd! Tijdens deze show zie je dansers en heel veel Disney Figuren. Je zult versteld staan van hun verbluffende dance moves. Maar meer kunnen wij je nu nog niet verklappen. Niets tegen Mickey vertellen, hoor! Show te zien vanaf 15 november 2019 t/m 5 januari 2020.

Een sprookjesachtige wals met de Disney prinsessen
Een betoverende dansshow: The Starlit Princess Waltz op Royal Castle Stage in het Disneyland Park – de Disney prinsessen geven een majestueus kerstbal. In deze wervelende en majestueuze dansshow zie je meer Disney prinsessen dan ooit tevoren: Belle, Assepoester, Doornroosje en Sneeuwwitje en nog veel meer. Show te zien vanaf 15 november 2019 t/m 5 januari 2020.

New Year's Eve party
Maak je klaar voor een spectaculaire oudejaarsavond! Op 31 december 2019 vieren wij een fonkelend feest in het Disneyland Park waarbij alle attracties in de hele avond  open zijn! Een sprookje van … één avond, maar een feestje dat je een heel leven lang bijblijft. 

Klik hier voor meer informatie over deze geweldige avond.

Liever een arrangement boeken?

Bel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!


Feestelijke en magische ontmoetingen met de kerstman en Disney Figuren
Beleef de magie van het kerstfeest: de Disney Figuren hebben speciaal voor jou hun mooiste kerst-outfit aangetrokken. Dit is je kans om een unieke selfie te maken met Remy, Emile en de kerstman* in het Walt Disney Studios Park. Ontmoet de Disney Figuren Stitch, Stampertje en Miss Bunny – en als je wilt kun je zelfs de kerstman* een kerstknuffel geven! *Let op, te zien t/m 25 december 2019.

#NOËLSUPERSTAR
Deel met #NoelSuperStar je leukste kerstmomenten op Twitter en Instagram of laat je inspireren door de belevenissen van andere gasten in het Walt Disney Studios Park.

Je hotelkamer in kerstsfeer
Maak je kerstvakantie werkelijk onvergetelijk met een vrolijk versierde Disney Hotel kamer, compleet met een fonkelende kerstboom en Disney cadeaus.

Kerst in Disney Village
Vier de kerstdagen bij Disney Village en geniet van feestelijke shows, een traditionele kerstmarkt en een dinnershow in kerstsfeer – de feestdagen waren nog nooit zo magisch!

Bel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!