Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).


Deze accommodatie op het ongerepte, rustige noorden van Zakynthos, bestaat in totaal uit elf kamers.

Het is een familiebedrijf, waar gasten jaar na jaar terugkeren om hun vakantie te vieren.
Het complex heeft prachtig uitzicht op de haven van St. Nikolaos, de ionische zee, Cephalonia (een uur met de ferry) evenals het vasteland.

In de haven vind je een groot aanbod van restaurants en bars, en de dichtstbijzijnde benzinepomp is 400 meter verderop.
Vanuit de haven vertrekt ieder kwartier een boot naar de “blauwe grotten” en naar het scheepswrak.

Er is een gedeeld terras in de accommodatie, vanwaar je werkelijk een adembenemend uitzicht hebt!
Het complex is als volgt ingedeeld:

 • Kamers 1 t/m 4 zijn voor maximaal 2 gasten.
  In het hoofdgebouw op de eerste etage zijn 4 premium appartementen. Deze hebben een balkon, beter uitzicht en iets grotere douches. Sommige kamers hebben tweepersoons bedden en andere kamers twee éénpersoonsbedden.

 • Kamers 5 t/m 7 voor maximaal 2 gasten.
  Ook in het hoofdgebouw, op de begane grond zijn er 3 appartementen. Deze zijn bijna hetzelfde als de appartementen op de eerste etage, maar hebben toegang tot het terras.
  Eén kamer heeft een tweepersoons bed en de andere kamers twee éénpersoonsbedden.

 • Kamers 8 en 9 voor maximaal 2 gasten.
  In het bijgebouw op de begane grond zijn er ook twee kleinere appartementen te vinden. Het plafond is er wel hoger, echter hebben ze geen kookplaat, maar wel een koelkast.
  Er is een kamer met een tweepersoons bed en een kamer met twee eenpersoonsbedden.

 • Kamers 10 en 11 voor maximaal 3 gasten.
  Dan zijn er in het hoofdgebouw op de begane grond, aan de achterkant nog twee familiekamers. De ene familiekamer heeft twee slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, en de andere slaapkamer een eenpersoons. De keuken is een beetje klein, maar er is wel een koelkast, een kookplaat en een gootsteen.

 • De andere familiekamer vind je op de begane grond in het bijgebouw. Dit is de grootste en nieuwste kamer van het hele complex. Je vindt er een grote entree/hal/woonkamer met een eenpersoons bed en een eenpersoons slaapbank.De keuken is ook de grootste van alle kamers, en heeft ook een mini oven.
  De badkamer heeft een normale grootte en er is een douchecabine.
 • De sympathieke eigenaars geven je het gevoel dat je deel van hun familie bent en je thuis voelt

 • De minimum verblijfsduur is 3 dagen.
Je vliegt met een maatschappij naar keuze naar Griekenland, in de economy klasse. Je mag zelf kiezen of je reist met alleen handbagage of met ruimbagage.

Tip! Wij raden voor deze reis een huurauto aan.
Prijzen zijn afhankelijk van je persoonlijke wensen. Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen, of bel ons op +31 6 43 83 64 99. Ter indicatie: een verblijf o.b.v. logies van 5 dagen, inclusief retourvluchten, en een huurauto is er al vanaf €499 per persoon, op basis van 2 personen.


Contact

Wil je iets vragen, een offerte of boeken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ook bellen naar +31 6 43 83 64 99.

Van 0 t/m 2 jaar.
Wij adviseren een huurauto voor deze vakantie.