Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).


Het Avenue Hotel Amsterdam ⭐️⭐️⭐️ biedt 82 comfortabele kamers, verdeeld over 12 eenpersoons-, 56 tweepersoons-, 8 driepersoons-, en 4 vierpersoonskamers.


Naast deze kamers is er op aanvraag ook een kamer voor vijf personen beschikbaar.

Alle bedden in het hotel zijn boxsprings, en er is een gratis wek-service. Of je nu voor zaken of voor de gezelligheid naar Amsterdam komt, dit is het ideale hotel!

Eenpersoonskamers
De eenpersoonskamers in het Avenue Hotel bieden een eenpersoonsbed met privé badkamer met een bad en/of douche. De kamers hebben gratis Wifi, een flatscreen TV, haardroger, airconditioning en verwarming en een bureau. Deze kamers zijn geschikt voor maximaal één volwassene.

Tweepersoonskamers De comfortabele tweepersoonskamers hebben één tweepersoonsbed, of twee losse bedden naast elkaar. Al deze kamers beschikken over gratis Wifi, flatscreen TV, privé badkamer met bad en/of douche, haardroger, airconditioning en verwarming en een bureau.

Driepersoonskamers Onze driepersoonskamers zijn ideaal voor vrienden of families. Net zoals alle andere kamers beschikken ook onze driepersoonskamers over gratis Wifi, flatscreen TV, privé badkamer met bad en/of douche, haardroger, airconditioning en verwarming en een bureau.

Vierpersoonskamers Onze vierpersoonskamers zijn ideaal voor vrienden of families met kinderen. Net zoals alle andere kamers beschikken ook onze vierpersoonskamers over gratis WIFI, flatscreen-tv, badkamer met bad en/of douche, haardroger, airconditioning, en een bureau. Een aantal kamers heeft twee verdiepingen.

Bijzonderheden Parkeren is heel moeilijk in Amsterdam. Wij adviseren gebruik te maken van het OV (tickets beschikbaar tegen betaling).

Inclusief ontbijtbuffet!

Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis (incl. babybedje).
Er zijn in dit prachtige hotel kamers voor 1 t/m 5 gasten.
De kamers hebben allemaal een privé badkamer met bad en/of douche.

Er is Airconditioning / verwarming, gratis Wifi en een flatscreen TV. De overnachtingen zijn Inclusief ontbijt!
Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis (incl. babybedje)

Gratis ontbijtbuffet!

Eenpersoonskamers
Vanaf €130 per nacht.

Tweepersoonskamers
Vanaf €166 per nacht.

Driepersoonskamers
Vanaf €199 per nacht.

Vierpersoonskamers
Vanaf €231 per nacht.


Contact

Wil je boeken, wil je een offerte of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook bellen op +31 6 43 83 64 99.

Van 0 t/m 2 jaar.