Alle superhelden verzamelen voor het Marvel Superhelden Seizoen.

Sluit je aan bij de sterkste Marvel Superhelden en help ze om het universum te redden. Alleen in Disneyland Paris van 23 maart t/m 16 juni 2019.

Duik in de Marvel avonturen, zie Spider-Man in actie en bereid je voor op de strijd, in het Walt Disney Studios Park.

Bel onze Disney Experts op +31 6 43 83 64 99!


Ervaar de superkracht van de Marvel: Superheroes United show

Ontdek hoe de Superhelden aan hun superkrachten zijn gekomen tijdens deze show boordevol Superhelden en spectaculaire speciale effecten. Het wordt extra spannend wanneer de Marvel helden Iron Man en Captain America tegen elkaar strijden en zich daarna verenigen met Spider-Man, Black Widow en Hulk om Thanos, de verschrikkelijkste superschurk, te verslaan.


Bewonder de futuristische show Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow

Beleef de spectaculaire strijd in deze show met heel veel live Marvel Superhelden. Kijk je ogen uit wanneer de Avengers, waaronder Thor en Black Widow, een heldhaftig gevecht aangaan met Loki, de kwaadaardige tweede prins van Asgard. Voor de eerste maal komt ook Captain Marvel in Disneyland Paris in actie om haar superkrachten in de strijd te werpen!


Show je moves op de Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off

Heb jij de superdanskracht om de Guardians of the Galaxy te helpen ontsnappen aan een boze vijand? Swing mee met Star-Lord en Gamora en show je supermoves op de hits uit de jaren 70 en 80 die uit Peter Quill’s geliefde boombox knallen. Toon je meest verbluffende danspassen om ze te helpen ontsnappen.
Blijf ook op de uitkijk voor Groot, de Flora colossus, die op de dansvloer zijn eigen moves komt stampen om de situatie te redden.


Geef acht bij je ontmoeting met Captain America!

Zet je borst vooruit en salueer de dapperste Avenger. Hij is op zoek naar nieuwe rekruten en wil maar wat graag de hand schudden met een heldhaftige fan zoals jij.


Meet Spider-Man

Ga op de foto met Spider-Man en beleef een onvergetelijk avontuur! 
Locatie: Walt Disney Studios 
Zie het Programma van de Disney Parken voor de openingstijden.


Nieuw! Meet Captain Marvel

Ontmoet Captain Marvel voor de eerste keer in Disneyland Paris. 
Locatie: Blockbuster CafĂ©. 
Zie het Programma van de Disney Parken voor de openingstijden.


Kijk je ogen uit bij de vier reusachtige Marvel beelden

Voel de superkracht van het Marvel universum in het Walt Disney Studios Park. Je mond valt open van verbazing bij de reusachtige beelden van vier legendarische Superhelden: Hulk, Black Panther, Iron Man en onze nieuwste aanwinst, Captain Marvel.


#StudioHero

Laat de held in je los en deel je mooiste Marvel momenten op Instagram en Twitter met de hashtag #StudioHero en @DisneylandParis! En wie weet verschijnt je foto op groot scherm in het Walt Disney Studios Park!


Verander in een superheld met Heroic Face Painting

Word lid van het superheldenteam en laat je schminken tot een echte superheld*. Dit is de kans voor alle Marvel-fans om een dag lang hun favoriete superheld te worden. Wat wordt jouw kleur; grandioos groen zoals de Hulk? Of kies je spannend spinnenrood om een Spider-Man te worden? 

* De Marvel Superhelden Seizoen schminksessies zijn beschikbaar tegen meerprijs voor kinderen vanaf 3 jaar. Neem voor meer informatie contact met ons op en lees de parkregels over het dragen van kostuums en de toegestane accessoires in de Disney Parken.Bel onze Disney experts op +31 6 43 83 64 99!