Waar wil je heen?

Vertel ons wat jouw droomreis is

Wij helpen jou je droomreis waar te maken. Wij gaan direct voor je aan de slag en maken een voorstel.

Bel ons voor persoonlijk advies

Je mag ons altijd bellen op +31 6 43 83 64 99

DE BESTE PRIJZEN

Wij vergelijken de leukste reizen voor de beste prijs. Via een touroperator, of we maken zelf jouw reis geheel op maat.

VAN LOSSE VLUCHT TOT PAKKET

Of je nu op zoek bent naar een vlucht, een losse vlucht of een huurauto.
Wij regelen de losse onderdelen voor je vakantie, maar uiteraard kun je ook volledige reizen bij ons kopen.

VVKR LID

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Die komt op voor de belangen van kleinere reisorganisaties. We bundelen onze krachten en delen expertises.

AFFILIATES

Wij zijn affiliate van bepaalde touroperators en diensten. 
Websites van onze partners die je bezoekt kunnen externe affiliate links bevatten. Voorwaarden van de desbetreffende partner zijn dan van toepassing op elke boeking/reservering i.p.v. onze voorwaarden.

DUURZAAM

Wij proberen altijd te gaan voor duurzame opties voor jouw reis. Zo printen wij zo weinig mogelijk en als je boekt kun je bij ons ter compensatie bomen planten.

Reviews

Dit is wat onze klanten van ons zeggen:

We zochten een vlucht naar Orlando-Florida, waarbij maximaal van 1 overstap sprake was en die zou aansluiten bij de airbnb die al geboekt was. De communicatie met Odla Travels verliep duidelijk en we kregen verschillende opties over overstapsteden en tijden. Een huurauto regelen bleek ook via Odla Travels te kunnen, dus dat hebben we ook aan hen overgelaten. Nadat we een definitieve vlucht hadden vastgelegd, ontvingen we binnen 24 uur onze digitale factuur, e-ticket voor de vlucht en e-voucher voor de huurauto. Erg handig. Voor vragen die we tussendoor nog hadden, konden we ook terecht en dat was erg fijn.

Marc en Patrick

We zijn 14 maart getrouwd en hebben via Odla Travels een 5 daagse reis geboekt naar Brugge. Ze hebben geluisterd naar onze wensen. Een prima hotel, geweldige bedden en wat belangrijk voor ons was erg schoon. Dank Odla travels!

Gerda en Ardie

Wij zijn in september 2019 in Amerika geweest en wij hebben de reis geboekt bij Odla Travels. Zij hebben onze vakantie perfect geregeld. Zij dachten goed mee over de kosten en kwamen met het advies om via Parijs te vliegen ipv Amsterdam omdat dit toch een groot financieel voordeel had. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Ook houden wij van Hotels in het “wat betere” segment, dus geen goedkope motels of AirB&B etc. Daar hebben zij goed rekening mee gehouden, we hadden tijdens onze reis goede hotels en toch voor een redelijke prijs; ook daar was goed naar gekeken. Al-met-al zijn wij heel tevreden over Odla Travels, en als we weer een reis gaan boeken dan mogen zij het verzorgen!!

Jan en Kitty

Ik ben onlangs met mijn moeder in Amerika geweest . Odla travels had de reis voor ons in elkaar gezet. Rekenend houdend met dat mijn moeder een Elvis fan is. We zijn in Memphis en Nashville geweest en hebben daar een zeer leuke tijd gehad. Het sterkte punt van odla travelers vind ik dat ze ten alle tijden te bereiken waren en bij al onze vragen direct handelde . Zeker een aanrader om bij dit bedrijf een reis te boeken. Bedankt Jan en Aldo! Mvg Mark

Mark Goossens

Laatste nieuws

Leuke nieuwe bestemmingen of aanbiedingen, je vindt ze hier.

[mesmerize_latest_news columns=”3″]