23 juni 2017

Over ons

Welkom bij Odla Travels!
Odla Travels is een zusterbedrijf van ODLA VOF. De Organisatie voor Diensten en Leuke Activiteiten (ODLA) bestaat al meer dan 10 jaar en is dé veelzijdige organisator van feesten, partijen, bruiloften en andere evenementen. Wij bedenken, organiseren en begeleiden evenementen en reizen, zowel voor particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een bruiloft, babyshower, bedrijfsuitje of Sinterklaasfeest, wij staan garant voor een hoge kwaliteit. Want liefde voor het vak en persoonlijkheid zijn het hart van ons bedrijf.

Wat kun je boeken bij Odla Travels?
Bij Odla Travels kun je huisjes en hotels (in het buitenland) boeken. Dit kan los, maar ook in combinatie met een vlucht en/of huurauto.

Odla Travels staat continu voor je klaar!
Heb je een accommodatie gevonden die wij niet in ons assortiment hebben? Geen probleem, wij regelen het graag voor je. Of heb je andere dingen waar je niet zeker van bent? Geen probleem, Odla Travels weet er raad mee. Wij zoeken naar een oplossing en regelen alles voor jou.
De reizen die wij aanbieden, zijn ook stuk voor stuk eerst door ons uitgeprobeerd zodat wij precies weten waar wij het over hebben, en wat wij verkopen.
Denk hierbij aan de landen, hotels en appartementen, maar ook de restaurants. Hierdoor kunnen wij je nog beter van dienst zijn.

Weet je niet waar je dit jaar naar toe wilt gaan op reis, maar wel al ingedachte wat uw budget is?
Neem contact met ons op om ook dit jaar een geweldige reis voor je te verzorgen.

Ons team bestaat uit ervaren organisatoren die je evenement, bijeenkomst of reis tot een succes maken. Tijdens de voorbereidingen van je evenement of reis heb je altijd te maken met een vaste contactpersoon. Die persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Wij voelen ons betrokken bij uw evenement en zijn op de hoogte van alle ins en outs. Voor vragen of problemen kun je ons altijd direct benaderen. Wij hebben hart voor ons vak en zijn pas tevreden als jij dat bent.