Voor aankomsten van 7 november 2019 t/m 30 september 2020. Boek vòòr 1 oktober 2019!

Tot 25% korting op een Disney verblijf en tickets* + per persoon per nacht gratis ontbijtbuffet in het hotel en ontbijtpakket bij Disney’s Davy Crockett Ranch en gratis lunch of diner in je Disney Hotel, Disney’s Davy Crockett Ranch of in de parken**

Bij verblijf in Villages Nature Paris: Gratis ontbijtmenu in één van de Disney parken en gratis diner, op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken**

Deze aanbieding is niet geldig voor Disney’s Hotel New York.

Bel onze experts op +31 6 43 83 64 99 of klik hier!


Wat is inclusief?


Overnachting(en) in een Disney hotel of Disney Nature Resort.

Ontbijt**.

Ontbijt**.

Lunch of diner, per nacht in de Disney Parken of het Disney Hotel**.

Tickets voor beide Disney Parken voor het geboekte aantal dagen.

Ontmoetingen met Disney Figuren in de Disney Hotels (m.u.v. Disney’s Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris).

FASTPASS(1) . Sta minder lang in de rij bij de meest populaire attracties!

Extra Magic Time(2). Profiteer op sommige dagen van extra tijd en magie in de Disney® Parken. Je hebt exclusieve toegang tot delen van de Disney Parken voordat de andere bezoekers naar binnen gaan.
.

Gratis shuttle service van je hotel naar de parken, en terug (niet aanwezig bij Disney’s Davy Crockett Ranch en Villages Naturs Paris) en gratis parkeren.

Details van deze aanbieding


Winter en voorjaar 2019/2020
Boek voor 1 oktober 2019, voor aankomsten van 7 november 2019 t/m 1 april 2020. Ook geldig in de kerst- en voorjaarsvakantie.
Lente, zomer en herfst 2020
Boek voor 8 oktober 2019, voor aankomsten van 2 april t/m 30 september 2020. Ook geldig in de mei- en zomervakantie.

M.u.v. Villages Nature Paris.
Gratis ontbijt, lunch of diner! Hoe werkt dat eigenlijk?
De maaltijden zijn met deze aanbieding inbegrepen bij je verblijf!
Je ontvangt twee vouchers per persoon (vanaf 3 jaar), per nacht gedurende je verblijf: één voor ontbijt en één voor lunch of diner.

Bij een verblijf in Villages Nature Paris ontvang je deze maaltijdvouchers per persoon (vanaf 3 jaar) per dag, op twee dagen naar keuze gedurende je verblijf.

In welke restaurants zijn de ontbijtvouchers geldig?
Ontbijtvouchers zijn geldig voor een buffet in je Disney Hotel. Bij verblijf in Disney’s Davy Crockett Ranch ontvang je een ontbijtpakket. Bij een verblijf in Villages Nature Paris ontvang je een ontbijtmenu in één van de counterservice restaurants in de Disney Parken (op twee dagen naar keuze gedurende je verblijf).

In welke restaurants zijn de lunch- of dinervouchers geldig?
Je ontvangt één Halfpension maaltijdvoucher voor lunch of diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht gratis. Deze maaltijdvoucher, inclusief 1 frisdrank, is geldig voor een 3-gangen maaltijd of all-you-can-eat buffet. Bij een verblijf in Villages Nature Paris ontvang je deze Halfpension maaltijdvoucher per persoon (vanaf 3 jaar) per dag, op twee dagen naar keuze gedurende je verblijf.

Het type maaltijdvoucher dat je ontvangt verschilt per hotel:

Disney’s Hotel Santa Fe, Disney’s Hotel Cheyenne en Disney’s Davy Crockett Ranch: Standaard maaltijdvoucher.
Je kan de Standaard maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan waar ze geldig zijn voor een geheel menu, voor een waarde van €29 per volwassene per nacht en €17 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht.

Disney’s Sequoia Lodge, Disney’s Newport Bay Club en Villages Nature Paris: Plus maaltijdvoucher.
Je kan de Plus maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan waar ze geldig zijn voor een geheel menu, voor een waarde van €37 per volwassene per nacht en €18 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht.

Disneyland Hotel: Premium maaltijdvoucher.
Je kan de Premium maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan waar ze geldig zijn voor een geheel menu, voor een waarde van €60 per volwassene per nacht en €35 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht.

Genoemde maaltijdvoucher prijzen hierboven zijn geldig t/m 1 april 2020. De prijzen voor de aankomsten erna zijn op dit moment nog niet bekend.

In welke restaurants kan je lunch/dinervouchers gebruiken als betalingsmiddel?
Lunch- of dinervouchers kunnen worden gebruikt als betalingsmiddel tegen hun geldwaarde voor een brunch (ook in de restaurants waar ze standaard geldig zijn) of voor een lunch of diner in één van de andere restaurants in het resort (m.u.v. Earl Of Sandwich – Planet Hollywood – Rain Forest Café – King Ludwig – Starbucks – McDonald’s – Five Guys – Vapiano) voor een all-you-can eat buffet of een vastgesteld menu (voor-, hoofd- en nagerecht) of een à la carte maaltijd (voor-, hoofd- en nagerecht) + 1 frisdrank. Niet geldig in Villages Nature Paris.

Maaltijdvouchers kunnen niet gecombineerd worden met een andere voucher in de buffetrestaurants en restaurants met tafelbediening. Wanneer het totaalbedrag hoger is dan de voucherwaarde, moet je het verschil bijbetalen. Als het totaalbedrag lager is dan de waarde van de voucher, ontvang je geen geld terug. Maximaal één maaltijdvoucher per persoon per maaltijd. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige restaurants kunnen gesloten zijn gedurende bepaalde periodes.
Nuttige tips
Reserveer voor je lunch of diner, dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst via +33 1 60 30 40 50 (Engels of Frans gesproken, internationaal tarief) of bij aankomst in je Disney Hotel het ontbijt hoef je niet te reserveren.
Voorwaarden
Tot 25% korting:

– Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 7 november 2019 t/m 1 april 2020, indien geboekt voor 1 oktober 2019 en van 2 april t/m 30 september 2020, indien geboekt voor 8 oktober 2019. Voor Villages Nature Paris is deze aanbieding geldig voor boekingen vanaf herfst/winter 2019 en voor aankomsten t/m 1 april 2020.

– Minimaal één betalende volwassene per kamer. Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel of Disney Nature Resort per aankomstdatum. I.v.m. de renovatie van Disney’s Hotel New York is deze aanbieding niet geldig voor dit hotel.

– Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn. Maximum verblijf van 7 nachten. Verblijven t/m 4 nachten kunnen online en telefonisch geboekt worden. Verblijven van 5 t/m 7 nachten kunnen alleen telefonisch geboekt worden.

– Voor aankomsten van 2 april t/m 30 september 2020 zijn de winter/voorjaar 2019/2020 tarieven van toepassing. Neem contact met ons op voor de details van de prijsseizoenen.

– De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel of Disney Nature Resort. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.

– De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle kamertypes, behalve familiekamers in Disney’s Hotel Santa Fe, Castle Club kamers in het Disneyland Hotel, alle suites in de Disney Hotels. De aanbieding is geldig voor de volgende appartementen in Villages Nature Paris: Country Premium 4-6 personen, Country Premium 2-4 personen en Cocoon VIP 4-6 personen.

– Je verblijf is inclusief accommodatie, voucher voor een ontbijtbuffet per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht in je Disney Hotel of ontbijtpakket bij verblijf op Disney’s Davy Crockett Ranch, maaltijdvouchers voor gratis lunch of diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht te gebruiken in verschillende restaurants in de Disney Parken, de Disney Hotels en/of Disney Village en onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf. Indien je verblijft in Villages Nature Paris is dit inclusief accommodatie, onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor twee dagen naar keuze gedurende je verblijf, gedurende deze twee dagen: per persoon (vanaf 3 jaar) per dag een voucher voor een gratis ontbijtmenu in één van de Disney Parken, per persoon per dag maaltijdvouchers voor gratis lunch of diner te gebruiken in verschillende restaurants in de Disney Parken, de Disney Hotels en/of Disney Village. Bij verblijf in een kamer in de Compass Club of de Golden Forest Club, kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club.

– Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.

– Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.

** "Per persoon per nacht gratis ontbijtbuffet in je hotel en ontbijtpakket bij Disney's Davy Crockett Ranch en gratis lunch of diner in je Disney Hotel, Disney's Davy Crockett Ranch of in de parken. Bij verblijf in Villages Nature Paris: Gratis ontbijtmenu in één van de Disney parken en gratis diner, op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken"• Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 7 november 2019 t/m 1 april 2020, indien geboekt voor 1 oktober 2019 en van 2 april t/m 30 september 2020, indien geboekt voor 8 oktober 2019. Voor Villages Nature Paris is deze aanbieding geldig voor boekingen vanaf herfst/winter 2019 en voor aankomsten t/m 1 april 2020.
• GRATIS HALFPENSION tijdens de hele duur van je verblijf (gebaseerd op het aantal nachten) als je overnacht in een Disney Hotel of in Disney's Davy Crockett Ranch: ontbijtbuffet in je Disney Hotel (in Disney's Davy Crockett Ranch een afhaalontbijt) + 1 maaltijdvoucher per persoon per nacht, geldig voor een lunch OF diner in een groot aantal restaurants in de Disney Parken en Disney Hotels en in Disney Village. Afhankelijk van het geboekte hotel, omvat je arrangement de optie STANDAARD, PLUS of PREMIUM Halfpension optie.


2 GRATIS MAALTIJDEN op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken als je verblijft in Villages Nature Paris: ontbijt in een van de counterservice restaurants in de Disney Parken + 1 maaltijdvoucher per persoon per dag op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken, geldig voor een lunch OF diner in een groot aantal restaurants in de Disney Parken en Disney Hotels en in Disney Village. Je arrangement omvat de PLUS optie.
• Kinderen t/m 2 jaar kunnen gebruik maken van een gratis babypotje. Uiteraard is het mogelijk om, tegen betaling, extra maaltijden te bestellen voor kinderen t/m 2 jaar oud.
• Je kunt je ontbijt upgraden naar een ontbijt met Disney Figuren. Dit kun je ter plaatse doen of van tevoren door het bij te boeken in je online boeking of door te bellen naar 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek).
• Maaltijdvouchers zijn niet geldig in Villages Nature Paris. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze maaltijdvouchers bekijk dan de maaltijdopties pagina.
(1) FASTPASS: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.

(2) Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets.